JKB  HK SGK stenenklem voor Linde heftruck voorzetapparatuur forklift attachments
JKB  HK SGK stenenklem voor Linde heftruck voorzetapparatuur forklift attachments

JKB levert nieuwe HK SGK stenenklem voor Betonfabriek A. van de Meulengraaf & Zonen bv

08 november 2018

Net na de bouwvak heeft JKB Transporttechniek B.V. ook nog een mooie nieuwe HK SGK stenenklem mogen leveren aan Betonfabriek A. van de Meulengraaf & Zonen BV te Sint-Oedenrode. Deze klem zit integraal gemonteerd in een Linde H50-600D geleverd door MotracLinde.

Met deze integrale montage is er perfect zicht op het op te nemen product, standaard hefhoogte te behouden en een hogere restcapaciteit in vergelijking met een lastarm op vorkenbord.

Het verbeterde zicht draagt bij aan de ergonomie en productiviteit van de chauffeur. De klem is tevens vanuit de bestuurdersstoel in breedte verstelbaar en verder van alle gemakken voorzien. Hydraulisch roteren middels Indexator 360 graden rotator en hydraulische sideshift boven de klem gemonteerd, zodat deze geen zicht wegneemt voor de chauffeur.

Betonfabriek A. van de Meulengraaf & Zonen produceert betontegels in hun nieuwe moderne fabriek aan de Nijnselseweg in Sint-Oedenrode. Daarnaast zijn ze verdeler van natuursteen-, keramiek en betontegels, randafwerkingen en gebakken- en betonnen stenen.

JKB dankt Betonfabriek A. van de Meulengraaf & Zonen voor deze mooie opdracht en wenst ze vele productieve uren toe met hun nieuwe combinatie.

Terug naar het overzicht